Beauty Slim
Image default
Beauty and Personal Care

Wil jij dat je kapsel altijd en overal goed blijft zitten?

Heb je wat langer haar en een baard die je dagelijks vers getrimd wil hebben? Dan is het belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te kopen die je wilde manen kunnen temmen. Hoe fijn is het om je haar in de ochtend snel te kunnen fixen, waarna het ook nog eens de hele dag goed blijft zitten? Om het Nederlandse weer bestendig te zijn, moet je met sterker spul komen dan wat gel of wax. Vandaar dat je reuzel pomades kunt kopen bij de herenkapper of barbier. Wil je meer over dit herenverzorgingsproduct te weten komen? Dan lees je op deze pagina waar het oorspronkelijk vandaan komt, wat het inhoudt en op welke manier je dit in je haar kunt gebruiken.

Waarom kan jouw coupe niet zonder reuzel?

Reuzel is eigenlijk gewoon varkensvet, wat je puur bij de slager kunt kopen. Vroeger gebruikte mannen dit goedje om hun kuifen mee te temmen. Het werd dus gewoon in het haar gesmeerd als een soort sterke gel of wax. Tegenwoordig gebruikt men natuurlijk geen puur varkensvet meer in het haar, dit zou niet zo fris zijn. Om toch het geweldige effect van reuzel te krijgen, is er een product ontwikkeld wat hier erg op lijkt, dat ook nog eens onder dezelfde naam doorgaat. Het gave is dat je dit spul voor in je haar bij een échte barbier kunt kopen. Je vindt het niet zo snel terug bij de drogist bij jou in het dorp of in de stad. Dit zegt meteen dat het erg goed spul is, want je kunt het alleen online, of bij speciaalzaken kopen.

Wanneer je reuzel in je haar of baard smeert, zit je coupe en baard gegarandeerd de hele dag goed!

Wat houdt Suavecito in en hoe kun je dit gebruiken?

Naast reuzel kun je ook voor Suavecito kiezen. Suavecito pomade is een variant van reuzel, dat op waterbasis is gemaakt. Hierdoor is het wat vloeibaarder en minder dik dan de échte reuzel. Het voordeel van dit product is dat het nooit plakkerig wordt en ook niet vet aanvoelt, aangezien het water in het product hiervoor zorgt. Je kunt een beetje Suavecito op je vingers nemen, door je lichaamswarmte zal het smelten, waarna je het makkelijk en snel over je haar of baard kunt verspreiden. Suavecito komt niet op je hoofdhuid terecht en kun je makkelijk uit je haar wassen door er water overheen te laten lopen.