Beauty Slim
Image default
Beauty and Personal Care

Wimperextensions Apeldoorn goedkoop

Wimperextensions Apeldoorn goedkoop

In een oogslag de mooiste wimpers in Gelderland!

Wil jij ook graag volle en verleidelijke wimpers? Dan ken je waarschijnlijk al het trucje met mascara en nepwimpers. Het nadeel hiervan is dat je het elke dag weer opnieuw ‘s ochtends erop moet doen en ‘s avonds eraf moet halen. Je kunt daarom ook kiezen om bij je beautysalon wimperextensions te laten zetten. Laat je wimper-wens vervullen bij Wimperextensions Gelderland. Hier kunnen Wimperextensions Apeldoorn goedkoop en mooi worden geplaatst voor een mooie oogopslag! Wimpergroeiserum.nl.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn stukjes nepwimpers die een voor een op en tussen je eigen natuurlijke wimpers worden geplakt met behulp van speciale wimperlijm. Doordat er steeds kleine bosjes extensions worden aangebracht, zal dit zorgen voor een zeer natuurlijk effect. Wimperextensions zijn van zichzelf al gekruld en je kan zelf kiezen tussen verschillende diktes en lengtes. Hierbij wordt gelet op je eigen oogvorm en de lengte van je eigen wimpers, om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren. De wimperextensions zullen samen met je natuurlijke wimpers uitvallen. Afhankelijk van je haarcyclus zal dit variëren tussen drie en zes weken. Je kan er voor kiezen om tussendoor je wimpers te laten bijwerken, dan worden er eventueel nieuwe extensions bijgeplakt en wordt alles weer netjes gemaakt. Informeer naar de mogelijkheden bij Wimperextensions Gelderland. 

Waar moet je op letten?

Om je wimperextensions mooi te houden, kun je het beste rekening houden met een aantal dingetjes. Je mag bijvoorbeeld de eerste 24 uur nadat de wimperextensions gezet zijn, niet douchen. Water of vocht zorgt er namelijk voor dat de wimperlijm niet goed kan drogen. Na die 24 uur kun je gewoon weer douchen, sporten, zwemmen et cetera. Kijk wel goed uit met het afdrogen van je gezicht: doe dit voorzichtig deppend met een zachte handdoek. Zeker niet in je oog wrijven! Verder is het ook zeer belangrijk om geen producten op oliebasis te gebruiken. Je kunt producten als waterproof make-up reiniger het beste laten staan, want dit tast de wimperlijm aan waardoor de extensions kunnen loskomen. Er zijn tegenwoordig steeds meer beautysalons die wimperextensions zetten, maar de kwaliteit verschilt van salon tot salon. Ga in ieder geval niet zelf proberen om wimperextensions te zetten, zonder een workshop te hebben volgen hier voor. Het zetten van wimperextensions is namelijk precisiewerk en je zit constant heel dicht op het oog, dus dit kun je het beste laten doen door een beautyprofessional! Ben je op zoek naar een goede beautysalon in omgeving Gelderland? Dan is Wimperextensions Apeldoorn goedkoop, maar ook kwalitatief goed. De beste prijs/kwaliteitverhouding dus!

https://droomwimpers.nl