Beauty Slim
Image default
Beauty and Personal Care

Wimperextensions laten zetten

 

Wimperextensions laten zetten

Ben jij al op de hoogte van de nieuwste trends met betrekking tot lip blush pmu?

Mode: wimperextensions laten zetten

In het algemeen hebben wij vrouwen bijna geen tijd of geduld om neppe wimpers aan te brengen. Zelfs voor wat mascara in de ochtenduren is er nauwelijks tijd. Dus voor wimperextensions zal er nog minder tijd zijn, maar gelukkig zijn er genoeg salons waar we dit kunnen aanbrengen.

Voordat er een keus gemaakt kan worden, moet rekening gehouden worden met diverse mogelijke lengten. Hoe gaat dit aan toe? Waarop moet er gelet worden bij wimperextensions laten zetten. Andere leuke aanbieding?

De diverse soorten wimperextensions

De wimperextensions die vaak voorkomen zijn: zijde, synthetische en nerts. Los van het materiaal komen deze ook in verschillende afmetingen voor. De bovengenoemde wimpers worden één voor één op het oog aangebracht met een speciale lijm. De lijm die gebruikt wordt zal de natuurlijke wimpers niet beschadigen en nog minder het oog irriteren.

Wimperextensions laten zetten

Om deze prachtige extensions aan te brengen moet je wel tijd hebben, want dit kan ruim twee uren van je in beslag nemen. Dit heeft natuurlijk zijn pluspunten, want deze wimpers kunnen ruim 6 maanden blijven met de nodige maandelijkse opvulling. Wel de moeite waard voor 2 uurtjes zitten toch? Verder moet er ook rekening gehouden worden met hoe de natuurlijk wimpers eruitzien. Er zal gekeken worden naar de dikte en lengte van de natuurlijke wimpers, alvorens er een keus gemaakt wordt uit welke extensions bij de klant past.

Salon Wimperextensions Zutphen

Droomwimpers is een professionele salon waar je naartoe kan om de prachtigste extensions aan te brengen. Er kan een keus gemaakt worden uit de One by One extention en de Russian volume. Na het aanbregen zou je na een aantal weken moeten refillen. Dit wordt ook door Wimperextensions Zutphen gedaan. Naast het bevestigen van wimpers zijn er ook nog andere diensten die worden aangeboden, zoals henna browtastic en nog veel meer.

 

https://droomwimpers.nl