Beauty Slim
Image default
Architecture

Lekker borrelen met de producten van borreldoosje

Hey borrelaar! Ben je op zoek om een heerlijk pakket samen te stellen voor bijvoorbeeld je personeel? Zeker in deze tijden kan je personeel wel een zetje in de rug gebruiken. Je kan bij ons onder andere terecht voor een kerstpakket 2022, cocktail pakket en een heerlijk zomerpakket. Wij kunnen je helpen en adviseren om de meest ideale geschenk samen te stellen, zodat jouw personeel optimaal kan genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Heerlijk borrelen met de lekkerste hapjes

Ons team van borrelspecialisten hebben de lekkerste hapjes en drankjes voor jou samengesteld. Hierdoor weet je zeker dat je personeel de lekkerste hapjes en drankjes thuisbezorgd krijgt. Heb je toch liever dat het op 1 locatie wordt bezorgd? Dat is ook geen enkel probleem. In overleg is er bijna alles mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden naar info@borreldoosje.nl en je hebt altijd binnen 24 uur een reactie.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Je kan eenvoudig en snel online een offerte aanvragen op www.borreldoosje.nl. Vul het offerte formulier in en geef aan van welk product je een offerte wil ontvangen. Wil je van meerdere producten een offerte ontvangen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om meerdere producten aan te vinken. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een offerte op maat in je inbox.