Beauty Slim
Image default
Beauty and Personal Care

Wafeltang voor je haar met meerdere keuze bij Dennepark?

Van alle mogelijke beauty spullen en tools die je kan bedenken, is het creëren van krullen toch wel een van de meest gezonde en natuurlijke beauty bewerking die je kan uitvoeren. Het maken van krullen in je haar kan eenvoudig met een krultang of wafeltang. En ongeacht welke style of type krul je wilt, zoals strakke golven of spiraalkrullen, de wafeltang helpt je hierbij.

En of je kort of lang haar hebt, de wafeltangen van Dennepark zijn geschikt voor nagenoeg elk type haar. De keramische coating van de wafeltang zoragt voor prachtige golvende krullen en voorkomen beschadigingen aan het haar. Voor een betaalbare prijs beschik jij dus over een profesioneel apparaat om je haren te laten golven of krullen. Geweldig toch!

De krul- en wafeltangen van Dennepark liggen goed in de hand en zijn voorzien van lange snoer voor optimale bewegingsvrijheid. Ook bevat een krultang ionische technologie om pluis en statisch haar te voorkomen. De wafeltangen zijn uiteraard voorzien van meerdere opzetstukken, waarmee je elke look kunt creëren die je wenst. De krultangen zijn geschikt voor elk haartype en haarlengte.

Dennepark is Nederlands’ beste webshop voor beauty tools en spullen voor in en rondom het huis. Naast beauty spullen, biedt Dennepark ook diverse reinigingsapparatuur, huishoudelijke apparatuur en tools voor baby’s. Bekijk daarom het assortiment van Dennepark en meld je aan voor de nieuwsbrief. Bij Dennepark kan veilig worden afgerekend via iDeal en er is de mogelijkheid om bestellingen op te halen. Dit kan in de loods van Dennepark. Bekijk de website van Dennepark en neem contact op via de contactpagina.

 

https://dennepark.nl/krultangen-en-wafeltangen/