Beauty Slim
Image default
Travel

Weekendje weg? Tijd voor Twente

Iedereen heeft soms de behoefte om er af en toe even tussenuit te knijpen. Dit jaar misschien wel meer dan ooit. Gelukkig kan er nog heel veel wel.  We hebben dit jaar massaal ontdekt dat ons eigen landje heel veel moois te bieden heeft. De zomervakantie brachten we grotendeels door in Nederland, en ook voor een weekendje weg kun je hier alle kanten op.

Als jij een paar daagjes met je partner op pad wilt, is een weekendje weg in Twente een mooie optie. Twente heeft alles wat je nodig hebt om je weekendje weg tot een succes te maken. Prachtige natuur, heerlijke streekproducten en natuurlijk de ongeëvenaarde gastvrijheid van de Tukkers.

Puur genieten

Een weekendje weg in Twente is puur genieten. De prachtige natuur, met de vele landschappen en natuurgebieden, draagt daar in grote mate aan bij. Er is altijd een mooi wandel- of fietsgebied om te ontdekken. In Twente zijn we trots dat onze natuur uniek voor Nederland is, maar je moet het ervaren om echt te begrijpen wat we er mee bedoelen. Zoek een mooie route uit, en laat je verrassen door pittoreske dorpjes, historische steden en prachtige landgoederen.

Twentse gastvrijheid

Bij een weekendje weg in Twente hoort natuurlijk een overnachting in een van de vele hotels in Twente. Na een actieve dag slaap je als een roosje in het heerlijke bed van het hotel van je keuze. Wanneer je kiest voor een arrangement, zoals bij ’t Kruisselt of De Wilmersberg, geniet je een heerlijk diner in een toprestaurant. Laat je in de watten leggen en geniet van een heerlijke en rustgevende avond, waarin je alleen maar oog voor elkaar hoeft te hebben.

Dorpen, steden en streekproducten

Het bed ligt heerlijk. Maar hoe verleidelijk het ook is om te blijven liggen, ook de tweede dag valt er nog veel te genieten. Ontbijt in het hotel met typisch Twentse streekproducten, daarna bezoek je een van de steden en dorpen in Twente. Ga lekker shoppen in Enschede, ontdek de kunstenaars van Ootmarsum, of bezoek een van de vele musea en galerieën.

Het enige dat beter is dan een kort weekendje weg in Twente

Er is weinig fijner dan een kort weekendje weg in Twente. De regio heeft zoveel voor je in petto, dat meer dan één enkel weekendje nodig hebt. Je zult dus vaker terug komen. Of je kiest voor het enige dat beter is dan een kort weekendje weg in Twente: een lang weekendje weg.

Boek je weekendje weg in Twente

Is het ook voor jullie tijd om de batterij weer op te laden? Plan dan je weekendje weg in Twente. Inspiratie en informatie voor een romantische tijd samen vind je op www.visittwente.nl.

Wees welkom in Twente. We verwelkomen je met open armen.