Beauty Slim
Image default
Commercial

Waarom kiezen voor een zwemspa?

Bij het kopen van een zwemspa heeft u dubbel plezier, op sportief gebied maar ook als u even tot rust wilt komen, is dit de ideale optie. Als u op zoek bent naar topkwaliteit zwemspa’s, koop dan nu een zwemspa bij Elite Wellness. Elite Wellness is specialist op het gebied van zwemspa’s, wij verkopen verschillende merken zwemspa’s die perfect bij u passen.

Het hele jaar plezier

Het grote voordeel van een zwemspa is dat u hem een heel jaar kunt gebruiken, ongeacht of hij binnen of buiten staat. Dit is mogelijk omdat u de zwemspa tot boven de 40 graden kan verwarmen, We raden het af om langdurig te dobberen in water boven de 40 graden; dit kan namelijk zorgen voor oververhitting. Gebruikt u de zwemspa om uit te rusten, dan wilt u natuurlijk een andere temperatuur dan wanneer u zichzelf inspant.

Gezond voor u

In een zwemspa kunt u natuurlijk ook ontspannen, maar wist u dat een zwemspa ook uw stress vermindert? De bubbels die een zwemspa bevat, werken rustgevend, zowel mentaal als psychisch. De grootste reden hiervoor is de waterjets: wanneer u uw voeten door de waterjets laat masseren, wordt uw gemoedstoestand verbeterd. Ook helpt het tegen spier- en gewrichtspijn, door de jets worden de spieren gemasseerd. Ook leidt het tot gewichtsverlies en een betere conditie.

Weinig ruimte nodig

Een zwemspa van 4 tot 6 meter neemt veel minder ruimte in beslag dan een zwembad van 8 tot 12 meter lang. Hierdoor is de zwemspa voor iedere tuin geschikt. Elite Wellness kan uw zwemspa op het terras plaatsen, maar deze kan ook ingebouwd worden. De kosten van de plaatsing zijn dan wel wat duurder. Een zwemspa is ook goedkoper dan een groot zwembad omdat je dan moet gaan egaliseren en een grote put moet graven.

De beste prijs

Elite Wellness zorgt ervoor dat u voor een scherpe prijs bij ons een zwemspa kunt kopen, het moet betaalbaar zijn voor iedereen. We hebben twee verschillende modellen;  Spapro en Wellis. Wij hebben van alles in het assortiment: van basis zwemspa’s tot de meest luxe spa’s die er zijn. De prijs is afhankelijk van het merk, model, de grootte enz. Bekijk onze zwemspa’s online of bezoek een van onze showrooms!