Beauty Slim
Image default
Health

Solgar voedingssupplementen voor kwaliteit

Voorkomen is beter dan genezen. Deze uitspraak kent iedereen wel. Hoeveel mensen hebben als kind zijnde die verschrikkelijke eetlepel levertraan van hun ouders gekregen onder het mom van dit gezegde. Het werkt echter wel. Bedenk maar eens wat had kunnen gebeuren als je het niet had gehad. Een Amerikaans bedrijf heeft deze stelling tot motto gemaakt. Het bedrijf Solgar. Dit bedrijf produceert en verkoopt veel producten op het gebied van voedingssupplementen die vervelende kwalen voorkomen. Het bijzondere van dit bedrijf echter is dat het de keten beïnvloed en de kwaliteit uitstekend maakt.

Ketenbeheer van Solgar

Het bijzondere aan Solgar voedingssupplementen is dat kwaliteit een belangrijke positie inneemt binnen het bedrijf Solgar maakt niet alleen de voedingssupplementen. Solgar heeft de gehele productieketen in eigen beheer. Ze kopen de meest zuivere ingrediënten in, vervaardigen en verpakken de voedingssupplementen allemaal zelf. Dit geeft een grote mate van kwaliteitscontrole aan het bedrijf. Je kan er daardoor vanuit gaan dat alles uitermate goed is gecontroleerd. Elke pil of capsule heeft dezelfde hoeveelheid werkzame stoffen.

Verpakking van Solgar voedingssupplementen

Zelfs de verpakking van de producten van Solgar zijn erop gemaakt om de juiste stoffen in het lichaam te krijgen. Waar de meeste pillen of capsules verpakt zijn in plastic potjes of doosjes, zijn Solgar producten verpakt in donker gekleurd glas. Plastic of karton kan namelijk van invloed zijn op de producten die het bevat. Plastic kan dus invloed hebben op de kwaliteit van het product door vermenging met lucht en warmte. Een donker gekleurde glazen pot houdt de warmte en lucht buiten. Daarnaast kan glas geen invloed hebben op de producten. Solgar is een Amerikaans bedrijf dat de volledige keten van productie van voedingssupplementen beheerd. Hierdoor kan het ten alle tijden de kwaliteit garanderen. Daarnaast komen de Solgar producten in een donkere glazen pot zodat de verpakking, het product niet nadelig kan beïnvloeden.

 

 

 

12 FASHION TRENDS OF SUMMER 2022 YOU DON’T WANT TO MISS

Related Posts

3 Best Supplements that Actually Work

Spectral DNCĀ® has the following active ingredients:

A tooth extraction for a better smile