Beauty Slim
Image default
Travel

Slapen in een safaritent

Slaap jij elk jaar in een hotel? Dan is de kans groot dat de verveling een beetje begint toe te slaan. Want laten we wel wezen: al die hotelkamers lijken toch op elkaar? Dan doe je zo je best om elke keer een leuke (nieuwe) bestemming uit te zoeken waar je nieuwe ervaringen opdoet, maar je keert elke avond weer terug naar zo’n generieke hotelkamer. Efficient ingericht, maar met de sfeer van een tandartswachtkamer.

Doe het dit jaar eens anders en ga lekker slapen in een safaritent. Dat klinkt heel avontuurlijk (en dat is het ook), maar qua comfort doet het niet onder voor de hotelkamers die je gewend bent. Sterker nog, de gemiddelde safaritent is een stuk ruimer en completer dan wat je van je hotels geweld bent.

De safaritenten die je als vakantieverblijf kunt boeken hebben aparte slaapkamers, een (eenvoudige) keuken en een lekkere ruime veranda. Bovendien heb je rondom je safaritent lekker veel ruimte. Dat is toch een stuk leuker dan hutjemutje in zo’n betonnen kolos?

Slapen in een safaritent is lekker luxe kamperen

Vergeet alles wat je denkt te weten over kamperen. Want slapen in een safaritent is glamping, een luxe kampeerervaring. De bedden slapen geweldig en je verblijft op een camping die van alle gemakken is voorzien. Of je nu kiest voor een Nederlandse camping, of één van de locaties in de bekende Europese vakantielanden, als jullie gaan slapen in een safaritent die je vindt op glampings.com kun je er van op aan dat de camping voldoet aan onze hoge eisen.

Als gast in één van de safaritenten ben je een volwaardige gast op de camping, je mag dus gebruik maken van alle faciliteiten, zoals het zwembad en natuurlijk het restaurant.

Overal in Europa, ook in Nederland

Je kunt in alle belangrijke Europese vakantielanden slapen een safaritent. Maar met de huidige onzekerheid door corona wil je misschien liever in Nederland blijven. Geen probleem, want er is keuze genoeg.  Wat dacht je van een safaritent aan het water in Flevoland, een romantische safaritent in Twente of een lekkere wellness-vakantie in Gelderland? Deze safaritenten (en nog veel meer) zijn allemaal te vinden op glampings.com.

Zoek je favoriete safaritent uit en boek hem direct zodat jullie binnenkort heerlijk kunnen slapen in een safaritent!