Beauty Slim
Image default
Health

Overwin direct uw spreekangst met de juiste coaching!

Het is een moeilijk onderwerp voor velen, spreekangst. Iets wat de laatste jaren steeds meer naar voren komt en een fenomeen waar de mensen die er last van hebben zich voor schamen. Vanaf de middelbare school speelt het al- presentaties en spreken voor groepen. Het is niet voor iedereen natuurlijk weggelegd en dat is heel begrijpelijk. De een staat niet even gemakkelijk voor een grote groep als dat een ander dat kan. Ook in de hedendaagse werkvelden wordt er natuurlijk veel gebruik gemaakt van presentaties en andere plekken waar verwacht wordt te kunnen spreken. Wij van Tailor You vinden dat het voor iedereen die last heeft van spreekangst gemakkelijk moet worden om dit te kunnen verhelpen. Daarom bieden wij gerichte trainingen aan op het gebied van spreekangst zodat ook u er zo helemaal vanaf bent!

De cursus ‘Spreekangst’ van Tailor You

Er worden veel cursussen aangeboden bij Tailoryou. Hier staan ze ook al jaren om bekend. De cursus die hier besproken gaat worden is de volgende: ‘Privé Coaching traject Spreekangst’. Het onderwerp dat centraal staat is het overwinnen van spreekangst en spreken voor grote(re) groepen. Er wordt dieper ingegaan op een aantal punten, zoals publiekelijk spreken en de positieve en negatieve ervaringen hier om heen. Op het einde van deze training is elke deelnemer een stuk zelfverzekerder voor een groep en is er een traject gestart waar je nog lang de vruchten van zult plukken!

Het verloop van de cursus

De cursus begint altijd met een intake gesprek waarbij er voor ieder individu doelstelling geformuleerd worden. Wat wil er bereikt worden, en hoe gaan we dit aanpakken? Hier staan de vaardigheden van de deelnemer centraal. Daarna worden de deelnemers gestimuleerd om op een interactieve en proactieve wijze aan de slag te gaan met de cursus en dit boekt goed en snel resultaat. Voor meer informatie bekijk de website van Tailor You!

https://www.tailoryou.nl