Beauty Slim
Image default
Architecture

Mooie, glimmende (kunst)nagels

Op het gebied van nagelstyling zijn er verschillende mogelijkheden, zoals kunstnagels. Bij kunstnagels kan je dan ook nog eens kiezen uit gellak of acryl nagels. Maar wat is het verschil? 

Acrylnagels

Acrylnagels zijn perfect als je stevige en lange nagels wilt hebben. Door middel van een penseeltje wordt acrylpoeder gemengd met acrylvloeistof en samen vormt dat tot een bolletje. Het bolletje wordt over de gehele nagel aangebracht waardoor de nagelstyliste de lengte en vorm van je nagels kan bepalen. Vervolgens laat je ze aan de lucht uitharden, waardoor je nagels dikker en steviger zijn. En wel drie tot vier weken kunnen blijven zitten.

 

Aangezien acryl aan je nagelbed gehecht is, kan je sneller je natuurlijke nagel beschadigen. Bij een kleine stoot kan er al een deuk in je nagel zitten. De nagels kunnen drie tot vier weken blijven zitten.

Gellak

Voor gellak wordt er andere stoffen gebruikt dan bij acryl. Gellak lijkt op de gewone nagellak, maar hier zit dan gel aan bij toegevoegd waardoor de nagellak langer en steviger blijft zitten op je nagels. Net zoals acryl kan het wel drie tot vier weken blijven zitten. Daarnaast is het verschil ook nog dat je gellak kan uitdrogen onder een LED- of UV-lamp. Als je de lak hebt gezet is het mogelijk om hele mooie figuurtjes te maken! Hierdoor worden je nagels een stuk vrolijker en het ziet er geweldig uit. Kies bijvoorbeeld uit verschillende soorten bloemetjes, streepjes, sterretjes en nog veel meer leuks! Kijk bijvoorbeeld eens bij Pinkgellac! Dit is een merk met ontzettend veel ideeën voor de meest prachtige nagels. En nog beter.. jij kunt het allemaal zelf doen! 

 

Ben jij nog op zoek naar een nagelsalon en woon jij in het noorden? Kies dan voor gellak in Groningen. Er zijn verschillende salons waar jij terecht kunt voor jouw behandeling. 

 

Wil je meer tips voor mooie nagels? Bekijk dan onze gehele website voor meer tips en ga zelf aan de slag!