Beauty Slim
Image default
Shopping

Met deze handige tools verduurzaam je jouw eigen leven

Vandaag de dag is duurzaam wonen belangrijker dan ooit. Daarom doe je er maar al te graag alles aan om deze manier van leven ook bij jou in huis door te voeren. Heb je bijvoorbeeld al een keer gedacht op de manier hoe je voor jezelf zorgt in de badkamer? Zo niet, is het de hoogste tijd om daar een keer de nodige investeringen voor te doen. We geven je een aantal erg handige tips, die ook nog eens makkelijk te integreren zijn in het dagelijks leven, in dit artikel.

Bamboe haarborstels liggen enorm prettig in de hand en zijn goed voor de planeet

Je haren borstelen kun je bijvoorbeeld al op een erg duurzame manier doen. Bamboe haarborstels liggen enorm prettig in de hand en zijn goed voor de planeet. De haarborstels zijn goed voor je lokken en het bamboe is een erg duurzaam materiaal dat over de hele wereld kan worden verbouwd.

Zeg vaarwel tegen plastic verpakkingen door jezelf te wassen met body bars

Je hebt vast en zeker wel eens een keer gehoord van body bars. Dit zijn simpelweg grote blokken waarmee je je haar en lichaam kunt wassen. Hierdoor hoef je dus niet langer meer te investeren in plastic verpakkingen en zeg je daar dus definitief vaarwel tegen. En dat is wel zo fijn, want op een jaarbasis worden er aardig wat verpakkingen van plastic gebruikt voor het wassen van het lichaam en het wassen van het haar. Met de body bars kun je voor een enorm lange tijd je gezicht en lichaam wassen en het product is ook nog eens erg hygiënisch. En dat is wel zo fijn om te weten uiteraard.

Draag een duurzaam steentje bij aan de planeet door jezelf te scheren met een eco scheermes

Overtuigd geraakt? Daarnaast kun je ook nog eens een stapje verder gaan. Draag een duurzaam steentje bij aan de planeet door jezelf te scheren met een eco scheermes. Dit type scheermes is vaak gemaakt van bamboe en daardoor een leven lang te gebruiken. De wegwerpmesjes van plastic zijn hierdoor verleden tijd, zodat je ook op deze manier een duurzaam steentje bijdraagt aan de planeet. Dit product en meer shop je eenvoudig en snel op het internet. Hierdoor kun je binnen no-time aan de slag gaan met het verduurzamen van je levensstijl.

https://eco-company.nl/