Beauty Slim
Image default
Business

Kantoorruimten in Zevenaar voor uw bedrijf

Het vinden van een goede kantoorruimte, die pat bij jezelf en bij je bedrijf is altijd een uitdaging. De verwachtingen zijn voor iedereen anders, en de grootte van je bedrijf heeft ook invloed op welke ruimten geschikt zijn. Gelukkig biedt De UnieVeste Zevenaar een perfecte oplossing voor middel-kleine bedrijven. De kantoorruimten gaan gepaard met goede eigenschappen. Een van de belangrijkste dingen is dat de kantoorruimten, en gemeenschappelijke ruimten altijd erg schoon zijn. Deze worden frequent opgeruimd. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een elektrische zonnewering, en een intercom systeem waar we later op terugkomen. De kantoorruimen zijn van zeer goede kwaliteit- en tevens aangeboden voor een goedkope prijs.

Wat bevat een ruimte van de Unieveste?

De kantoren van de Unieveste zijn allereerst van geweldige kwaliteit. Elke ruimte is gestoffeerd en dat zorgt voor een mooi en fijn interieur. Daarnaast worden de ruimten opgevuld met schilderijen, replica’s van Herman Brood. Dit zorgt ervoor dat de ruimten wat opgefleurd worden. Ook worden er planten geplaatst in de kantoorruiten voor de geode sfeer. Elke ruimte bezit een volledig elektrische zonnewering die zeer goed functioneert. Tevens is er ook een intercom aanwezig waarmee je gemakkelijk collega’s of (potentiële) klanten kunt ontvangen!

De gemeenschappelijke ruimten bij de Unieveste

Naast je eigen kantoorruimte zijn er natuurlijk ook nog gemeenschappelijke ruimten. De Unieveste bestaat uit twee verdiepingen. Op iedere verdieping bevindt zich een sanitair voor beide vrouwen- en mannen. Daarnaast is er op beide verdiepingen een keuken aanwezig waarvan gebruik gemaakt kan worden. Elk bedrijf heeft hier zijn of haar kastje, en er is een gemeenschappelijke koelkast en afwasmachine. Beneden is een gemeenschappelijke vergaderzaal, die op aanvraag gereserveerd kan worden.. Hier staat een groot LED scherm inclusief Chromecast zodat er goed overlegd kan worden, of presentaties gegeven kunnen worden. Voor meer informatie over de UnieVeste kijk hier.