Beauty Slim
Image default
Travel

Kamperen in een boomhut

Mam, mag ik in de boomhut blijven slapen? Je krijgt de vraag waarschijnlijk best vaak. Omdat de meeste boomhutten niet zo stevig zijn, zal je antwoord waarschijnlijk “nee“ zijn.

Verras ze eens en zeg “ja“. Kamperen in een echte boomhut kan namelijk heel veilig én comfortabel via www.glampings.nl.

Waarom kamperen in een boomhut?

Als je de vakantie eens even in een andere omgeving wilt meemaken is kamperen in een boomhut een absolute aanrader. Het is een avontuurlijke vorm van kamperen, maar tegelijkertijd is het enorm ontspannend. In de ochtend wordt je wakker door de fluitende vogels die net buiten je raam een plek op een tak hebben gevonden. En ’s avonds wordt je door de boom zachtjes in slaap gewiegd.

Ga lekker met zijn tweetjes romantisch kamperen in een boomhut, en maak van de boomhut jullie eigen nestje. Of neem de kinderen mee. Gegarandeerd dat die de tijd van hun leven hbben!

Kamperen in een boomhut is kamperen in luxe

De boomhutten die je via onze site kunt boeken zijn echte vakantiehuisjes, maar dan hoog in een boom. Ze zijn volledig ingericht, met comfortabele bedden,een handig keukentje en natuurlijk eigen sanitair. En omdat de boomhut deel uitmaakt van een grotere luxe camping heb je alle faciliteiten binnen handbereik. Denk aan een winkeltje, zwembad of fietsverhuur.

Je vindt boomhutten waar je kunt kamperen verspreid door heel Nederland, maar ook in verschillende populaire vakantielanden in Europa. Blader maar eens door ons aanbod aan kamperen in een boomhut en de conclusie ligt voor de hand: de volgende vakantie vier je vanuit de luxe boomhut!