Beauty Slim
Image default
Beauty and Personal Care

Dit zijn de nieuwste trends op het gebied van parfum

Ben jij een echte parfumliefhebber? Dan moet je natuurlijk op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van parfum! Wie weet pik jij dit jaar een nieuwe trend op, of misschien blijf jij parfum op de klassieke manier gebruiken. Het maakt natuurlijk niet uit wat je doet, maar wij willen je graag wel even op de hoogte stellen van de nieuwste trends. Ken jij parfum voor je haar al? En wist je dat je ook een parfum abonnement kunt nemen? Super leuk! Wij vertellen je er graag meer over. 

Parfum abonnement

Een nieuw flesje parfum kopen is best duur. Bovendien weet je vaak niet of de geur wel goed genoeg bij je past. De enige manier om daar achter te komen is in een drukke drogisterij wat geur op een staafje papier te sprayen. Maar dat is verleden tijd! Je hoeft niet meer een duur flesje parfum aan te schaffen. Je kunt namelijk ook een parfum abonnement nemen bij Parfumado. Dan krijg je elke maand een nieuwe parfum thuisgestuurd. Niet in een flesje, maar in een speciale kleine verpakking die je ook heel gemakkelijk mee kan nemen in je handtas. Je kunt precies een maand doen met de spray, voordat je weer een nieuwe parfum opgestuurd krijgt. En wist je dat je zelf mag bepalen welke parfum je opgestuurd krijgt? Super handig! Je kunt ook een speciale test invullen om er achter te komen welke parfums er nog meer goed bij je smaak passen. 

Parfum voor je haar

Traditioneel spray je parfum op je polsen en in je hals. Zo blijft de parfum het langst zitten op je huid. Maar nu is er ook speciale haarparfum. Deze parfum spray je -natuurlijk- op je haar! Op die manier ruikt iedereen je favoriete geur als je je haar subtiel over je schouder gooit. Wist je dat er in haarparfum een lager alcoholgehalte zit dan in een ‘gewone’ parfum? Op die manier droogt je haar niet uit. Ook zitten er vaak voedende ingrediënten in, zodat je haar er ook nog eens een oppepper van krijgt. Grote merken als Chanel en Dior hebben al een speciale haarparfum editie uitgebracht van de meest populaire parfums. En er volgen steeds meer merken! 

Onbekende parfums

We zijn allemaal fan van de parfums van de grote, bekende merken. Deze kom je ook het vaakst tegen en zijn het makkelijkst te kopen. Maar onbekende parfums worden ook steeds populairder. Nu drukken we onszelf namelijk uit in onze kleding en daar is de trend gaande dat je je met bepaalde kleding kunt afzetten van de mainstream. Lekker opvallen en jezelf zijn. Dat kan nu dus ook met parfum! Ga je voor een onbekend merk, dan kun je daarmee je eigenzinnige imago versterken. Ga dus niet meer voor het bekende, maar duik in de wereld van de nog-niet-zo-bekende parfums. En kies de geur die jou het meest aanspreekt. Grote kans dat je complimenten krijgt van de mensen om je heen of er gevraagd wordt waar je die heerlijke parfum vandaan hebt.

 

https://beautyfavorieten.nl/