Beauty Slim
Image default
Offers

De voordelen van een rolbaan

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om producten van A naar B te vervoeren? Dan hebben we een goede tip voor je: een rollenbaan. Dit wordt dan ook veel gebruikt om goederen te transporteren. Een rolbaan kan dan ook overal in het productieproces worden gebruikt, hierdoor is een rollenbaan geschikt voor veel verschillende situaties. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten rolbanen op de markt. Wil je graag meer weten over een rolbaan en wil je weten wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder, want in deze blog gaan we verder op dit handige product in. 

 

Rolbaan, de voordelen 

Een rolbaan is de perfecte helpende hand voor bij de productie, het neem namelijk veel werk uit handen en versnelt het productieproces. Dit is al reden genoeg om er eentje aan te schaffen, maar er zijn nog meer voordelen. Om het je makkelijk te maken, hebben we ze op een rijtje gezet voor je:

 

  • Een rolbaan is in verschillende variaties verkrijgbaar: zowel aangedreven als niet-aangedreven. Vraag een expert wat de geschikte keuze voor jouw situatie is.

  • Een rolbaan verbeterd de efficiëntie in automatiserings- en logistieke oplossingen 

  • Bij specialist ACB Transportbanden zijn de rolbanen op maat en modulair in te passen in uw eigen productieomgeving. De oplossing is dus altijd op maat, ideaal!

Wat je nog meer moet weten over een rollenbaan

Een rolbaan is voor diverse producten geschikt, denk bijvoorbeeld aan dozen, kratten of pallets. Super divers dus. Daarnaast zijn rolbanen geschikt voor allerlei verschillende situaties en omgevingen. Bij extreme omstandigheden functioneren ze nog goed. Een rolbaan kan dus verschillend worden ingezet, van de industrie tot recycling. Het kan allemaal. 

 

Wil je meer informatie over een rolbaan?

Als je meer informatie wilt, raden wij aan om contact op te nemen met ACB Transportbanden. Deze partij heeft veel kennis in huis, en niet alleen over rollenbanen. Je kunt er met al je vragen terecht over transportbanden, rollen, schrapers en transportsystemen. Dus stel je vragen vooral. Of neem een kijkje op hun site voor meer handig informatie over rolbanen. 

https://www.acb-transportbanden.nl/