Beauty Slim
Image default
Home and Garden

Boomstamtafels

Er zijn zoveel verschillende meubelwinkels dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met de boomstamtafels van Tafels99.nl hoef je daar niet over in te zitten. Want in onze boomstamtafel is de boom nog duidelijk te herkennen. Met deze tafel heb je dus een stukje bos, gewoon in je eigen woon- of eetkamer.

Wat maakt een boomstamtafel uniek?

Boomstamtafels zijn unieke meubelstukken. Letterlijk, want er zijn geen twee boomstamtafels gelijk. Dat komt omdat het tafelblad van boomstamtafels wordt gemaakt uit een enkel stuk boom. En omdat elke boom onder andere omstandigheden groeit, is geen boom hetzelfde. In het tafelblad blijven de vorm van de boom en de unieke vatenstructuur zichtbaar. Boomstamtafels hebben daardoor een uitstraling die tegelijkertijd robuust en verfijnd is.

Voor elk interieur

Er zijn van die meubelstukken die alleen in een specifieke interieurstijl op hun plaats zijn. Boomstamtafels zijn van een heel andere klasse: deze prachtige tafels passen eigenlijk binnen elke interieurstijl: ze staan prachtig in een landelijk interieur, maar doen het ook goed in een industrieel design.

Ook als je interieur zich kenmerkt door het gebruik van felle kleuren is je boomstamtafel geen vreemde eend in de bijt. Sterker nog, je boomstamtafel brengt juist rust in je interieur. Dankzij de natuurlijke uitstraling werken boomstamtafels altijd.

Eiken boomstamtafels uit voorraad of op maat gemaakt

Tafels99.nl heeft een grote collectie eikenhouten meubels die uit voorraad leverbaar zijn, maar levert ook op maat gemaakte meubels. Zoek zelf je tafelblad uit en laat ons weten in welke afmetingen we het moeten zagen. Combineer dit tafelblad met het onderstel van je keuze en laat ons weten hoe we jouw tafel moeten afwerken. Is je eisenlijstje compleet? Dan gaat een van onze deskundige meubelmakers voor je aan de slag om jouw tafel te maken. Niet in een of ander ver land, maar gewoon ons eigen meubelatelier, vlakbij de showroom.

Hét adres voor boomstamtafels

www.tafels99.nl is het adres voor wie interesse heeft in boomstamtafels. Bekijk je onze meubels liever eerst in het echt? Dan heb je meer aan een fysiek adres dan aan een website. Je vindt onze showroom aan de Kelvinstraat 16 in Zevenaar.

Dus zoek jij een boomstamtafel die afwijkt van de reguliere modellen, bijvoorbeeld omdat je iets zoekt met afwijkende afmetingen, of omdat je een ongebruikelijke afwerking wilt? Dan zijn wij de meubelmaker voor jou. Kom eens langs bij onze showroom in Zevenaar of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en een rondleiding door ons meubelatelier.