Beauty Slim
Image default
Food and Drink

Afvallen met BioHCG

Het moeilijkste van afvallen? Dat is zonder twijfel snaaien en na je dieet op gewicht blijven. Met BioHCG tackel je beide problemen. Dus weg met je ‘zin  in iets lekker gevoel. En je slechte eetgewoontes? Die doorbreek je gewoon. Dit dieet helpt je op een verantwoorde manier af te vallen en ervoor te zorgen dat de kilo’s er ook echt afblijven.

BioHCG Original is een makkelijk dieet om te volgen. Je weet wat je elke dag mag eten en je ervaart geen hongergevoel. Zo bereik je snel en zonder al te veel moeite (eindelijk) je streefgewicht.

Eetplan

Het BioHCG dieet helpt je op een verantwoorde manier af te vallen. Het zorgt ervoor dat je lichaam de vetverbranding activeert. Met het bijgeleverde, gezonde eetplan zet je de eerste stappen op weg naar een gezonde leefstijl. 

BioHCG-kuur

De afslankkuur duurt 24 dagen. Je vervangt in die tijd je dagelijkse maaltijden door een vet- en koolhydraatarm dieet. Elke dag weet je wat je moet eten en welke producten je dus moet kopen. Alle maaltijden worden bereid met verse producten. Dus dat betekent geen kant-en-klare voeding, bewerkte producten, suiker en zetmeel.

Per dag mag je drie maaltijden en drie tussendoortjes nemen. Het aantal calorieën is beperkt en mede daardoor ga je al snel gewicht verliezen.

De kuur bestaat uit 24 ampullen met vloeistof, pipetjes, vier strips met multivitaminen en het boekwerk Beter in Balans vol informatie, tips en heerlijke recepten.

Geen honger

Door de ampullen wordt je hongergevoel onderdrukt. Je taalt niet naar eten en dan is het niet zo moeilijk weinig te eten en producten die slecht voor je zijn (met verzadigde vetten en snelle koolhydraten) te laten staan. Je houdt geen vetten meer vast en de kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon.  

De kuur kan worden verlengd met 12 of 24 dagen. Je kunt ook een halve kuur volgen.

Om een optimaal resultaat te behalen, kun je aanvullende producten gebruiken. Ze kunnen je ondersteunen je ideale gewicht te bereiken. De vetverbranders Fytoslim en Burner Complex, de Lipidplex vetblokker, capsules met Glucomannan , groene thee en Amino-Fit, een plantaardige eiwitshake kunnen je helpen wat extra kilo’s kwijt te raken. Deze supplementen zijn een uitstekende toevoeging aan jouw BioHCG dieet.

Op gewicht blijven

Heel belangrijk bij de BioHCG Original kuur is dat je een start maakt met een ander eet- en leefpatroon, dat je ook nadien moeiteloos kunt blijven volgen. Een gezonde leefstijl met gezondere keuzes qua voeding. Bij de voorgeschreven adviezen horen bovendien voldoende beweging, voldoende water drinken, voldoende slaap en geen of weinig stress.

Na de afslankfase van 24 dagen volgt de stabilisatiefase van nog eens 24 dagen. In deze drie weken mag je langzaamaan weer meer producten gaan eten. Niet alleen je lichaam moet hieraan weer wennen maar ook je geest. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je weer terugvalt in je oude (slechte) gewoontes.  Je kunt in deze periode zelfs nog extra gewicht verliezen.

Bestellen?

Wil jij ook kennismaken met deze manier om succesvol af te slanken? Bestel vandaag je kuur bij de Afslankspecialist uit Twente