Beauty Slim
Image default
Marketing

9 bewezen strategieën voor het bouwen van links

Ik kwam je website tegen toen ik op zoek was naar links en SEO. Op de pagina stond je op nummer 1 en op Google-pagina # 1, dit zijn uitstekende posities. Na het zien van je aanbeveling voor hoogwaardige artikelen, bestudeer ik ook jouw blogposts en schrijf ik zelf op diverse blogs. Ik ben erg blij dat ik uw website ben tegengekomen en mijn long-tail zoekwoordverkeer is aanzienlijk toegenomen. Gezien de hoge posities in google vraag ik mijn wel af of u gebruik maakt van een SEO bureau? Een succesvolle strategie voor het bouwen van links moet altijd gericht zijn op het aantrekken van een nieuw en ambitieus publiek naar uw website. Zolang u overweegt om links te maken als een manier om met andere sites te communiceren om meer bezoekers naar die site te krijgen, doet u het op de “juiste” manier.

Hoogwaardige artikelen zijn relatief een gemakkelijke manier om links te winnen, omdat ze dienen als een diepgaande bron voor lezers over een bepaald onderwerp. We kijken naar uw website om uw krachtige pagina’s te bepalen, hiaten in de inhoud te identificeren, verbroken links te vinden en te corrigeren en uw linkse strategie in kaart te brengen.

Blogs

Het was een goed idee om contact op te nemen met het bedrijf dat de verkoopblog leidde, omdat deze blog relevant is voor ons product en de onderwerpen vermeldt die we gewoonlijk in onze artikelen bespreken. Naast het schrijven van een gastpublicatie hadden we dan ook de mogelijkheid om onze ervaringen uit te wisselen. Ik denk dat de meest effectieve opiniestukken één punt maken, de persoonlijke stem van de auteur overnemen en vervolgens specifieke aanbevelingen doen.

Autoriteit

Goede linkbuilding kan u helpen uw merk op te bouwen en het te vestigen als een autoriteit in uw niche. Er zijn enkele technieken om links op te bouwen, zoals het maken van inhoud, waarmee mensen de ervaring van uw bedrijf kunnen laten zien, en dit kan een grote bijdrage leveren aan het opbouwen van uw merk. Als u bijvoorbeeld een stuk content maakt op basis van branche- en publicatiegegevens, heeft u de mogelijkheid om bekend te worden in uw branche. Wanneer u outreach-activiteiten uitvoert en links naar inhoud probeert te krijgen, laat dan uw ervaring zien en vraag anderen in uw branche om u te helpen het woord te verspreiden en anderen hetzelfde te laten zien. Linkbuilding is de praktijk van het bouwen van one-way hyperlinks (ook bekend als “secundaire links”) naar een website met als doel de zichtbaarheid van zoekmachines te verbeteren. Veelgebruikte strategieën voor het bouwen van links zijn contentmarketing, handige tooling, e-maildekking, het bouwen van gebroken links en public relations.

Maar bedenk wat uw publiek zal aanspreken, wat ze willen weten en welke unieke positie u te bieden heeft. Als je producten of diensten verkoopt, schrijf dan niet alleen waarom het zo geweldig is en je moet het zeker kopen. Maak inhoud die een vraag van uw publiek beantwoordt of een probleem oplost waarmee u wordt geconfronteerd. Voer de informatie in waarnaar u op zoek bent en het zal niet alleen vertrouwen wekken, maar u krijgt ook meer links naar uw pagina omdat andere websites de waarde van uw inhoud zullen zien. De dagen van het eenvoudig maken van een website, het schrijven van blogberichten en het bijwerken van uw ankertekst om de ranglijst te zien, zijn allang voorbij. Om ervoor te zorgen dat uw site waardevolle klikken kan bestrijden en beveiligen, moet u een actieplan ontwikkelen om links op te bouwen.

 

Social media

Facebook is ook een geweldige manier om vertrouwd te raken met je artikelen, het geeft je ook de mogelijkheid om je inhoud te promoten en nieuwe mensen te bereiken. Wanneer mensen jouw social SEO bureau Breda media content liken, delen en erover praten, ontvang je ook meer links. Brian wist dat je veel sociale signalen en kwaliteitslinks moet winnen om deze brede zoekwoorden te classificeren zonder de concurrentie te verslaan.

Het verkrijgen van deze links zou een normale marketinginspanning moeten lijken en deel moeten uitmaken van de holistische benadering van SEO. Probeer bij het ontwikkelen van uw strategie voor het maken van links in gedachten te houden dat links zijn uitgevonden om lezers van de pagina die u momenteel bekijkt naar andere pagina’s te sturen waarvan u kunt genieten . Daarom moet u linkbuilding gebruiken als een strategie om de juiste doelgroep te bereiken en u te concentreren op het verkrijgen van links van sites die daadwerkelijk verkeer naar uw eigen site genereren. Award-websites hebben meestal een domeinautoriteit en linken naar uw site, wat een snelle overwinning oplevert in uw linkbuilding-strategie.

Het publiceren van gasten voor alleen SEO-doeleinden zal waarschijnlijk de autoriteit van uw site schaden. Vooral als u zich op een lager gelegen site bevindt met een pagina “schrijf voor ons” of “richtlijnen voor het plaatsen van gasten”. Benader in plaats daarvan uw gastpublicatiestrategie met de bedoeling om te onderwijzen en te zoeken naar sites die externe inhoud delen die geen mogelijkheden voor gastplaatsing aankondigt. Binnen die goede plek vindt u middelgrote tot hogere sites met thematische relevantie die waarschijnlijk geweldige inhoud accepteren. Het maken van gebroken links is de methode om links van 404-pagina’s te vervangen door een werklink naar uw bestemmingswebsite. Profiteer van linkherstel en stuur backlinks van hoge kwaliteit naar uw website.