Beauty Slim
Image default
Art

3 Cadeau-ideeën voor iedereen met een voorjaarsverjaardag

Elke verjaardag is net even anders. Niet alleen zouden we allemaal iets anders als cadeau willen krijgen, maar ook omdat we te maken hebben met verjaardagen in verschillende seizoenen. Nu de lente vol in gang is getreden, kan het een uitstekend idee zijn om iets leuks te geven dat typisch is voor de lentebloei. Lijkt het jou leuk om iemand een lentecadeau te geven? Lees dan snel verder voor  3 uitstekende ideeën om iemand een plezier te doen! 

1. Een cursus om nieuwe vaardigheden op te doen

De lente is een productief seizoen. In veel gevallen staat het weer er immers naar, en we zijn overigens net uit de winterslaap gekomen! Dit is dan ook het perfecte moment om iets nieuws te leren, vind je niet? Misschien denk je dat de gelukkige ontvanger van jouw cadeau het ook wel leuk zou vinden om zichzelf te verrassen met het doen van dingen waar hij of nooit aan gedacht zou hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een e-cursus meubels opknappen, of een cursus cocktails maken? 

 

Er zijn talloze cursussen om cadeau te doen. Weet je niet goed welke cursus interessant lijkt voor de ander? Waarom geef je dan niet een cadeaubon van Pluimen.nl? Als je een Pluim cadeaubon geeft, geef je jouw vriend, collega of familielid talloze opties voor een leuk geschenk die ze zelf kunnen uitkiezen! Wat ook nog eens extra handig is, is dat de cadeau-ideeën van deze lijst, en nog veel meer, te vinden zijn op de website van Pluimen, zodat je alvast een idee hebt van hoe divers een Pluim eigenlijk cadeaubon is! 

2. Een hapje eten of een leuk dagje weg

Een uitnodiging om gezellig te gaan eten kan niet fout gaan. Dit is geweldig voor de lente, helemaal omdat veel mensen gedurende de winter wat meer gewend zijn om op zichzelf te zijn. De lente is dus een perfect moment om er weer op uit te gaan. Een hapje eten cadeau doen is een uitstekend recept voor een gezellige lunch of een avondje samen uit. Andere fantastische cadeau-ideeën om samen van te genieten zijn tickets voor een muziekevenement, entree voor een attractiepark of een wellnessdag.

3. Een fitnessstartpakket 

Een van de gezonde ideeën voor een leuk voorjaarscadeau is het weggeven van een fitnesspakket. Er is een fantastisch pakket die je kunt vinden op de website van Pluimen, met handige fitnessbanden, een sporthorloge, een sportbal, en een abonnement voor How At Home. Dit is een applicatie voor op de smartphone waarmee je haarfijn wordt begeleid tijdens al je sportsessies, thuis of in het park of de buitensportschool!